ПРОГРАМА ЗА ОПШТОТО НАСЕЛЕНИЕ
Доколку сакате да започнете бизнис, оваа програма е токму за вас. Грантови, едукација, поддршка и помош онакви какви што ви се потребни.

ПРОГРАМА ЗА ОПШТИНСКИ РАЗВОЈ
Развијте ја Вашата општина со брзина на светлината!

ПРОГРАМА ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ
Пречките се само привремен застој, но не и причина за откажување! Нашиот тим од експерти знае точно како да ви помогне на вам за да ги исполните своите замисли.

Како се користи сајтот