Покана за учество на инфо – работилници 2019

По повод објавувањето на новиот оглас на програмата „Општинско – корисна работа“, се покануваат сите заинтересирани општини да изразат интерес за учество на инфо – работилниците.Целта на работилниците е запознавање на нови иновативни модели за креирање на проекти од социјалната сфера, но и споделување на минати искуства и резултати од програмата.

e-pokana-2019

Comments are closed